Първоначално публикувано от dansguardian
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Сменям, сменям, а проблема си остава ...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеСъщо има решение и ако колата ти се струва бавна пак с дупчене. Хващаш една по дебела бургия, и я подкарваш навсякъде, олекотяваш с 200 тина кила и си по-бърз.
http://youtu.be/te91g9Yr5g8
п.с. като се замисля това ГТВ доста ще е клатело обороти...Last edited by Доко; d.m.y г., 20:27.
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеСъщо има решение и ако колата ти се струва бавна пак с дупчене. Хващаш една по дебела бургия, и я подкарваш навсякъде, олекотяваш с 200 тина кила и си по-бърз.Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
-
Имам едно предложение към всички, на които им "клатят оборотите" . Колеги, що не пробвате да си пуснете климатиците в колите, може пък и да ви се "кротнат оборотите", естествено това води до едни други неудобства, но - пълно щастие няма ... Think a little, than try ...
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеИмам едно предложение към всички, на които им "клатят оборотите" . Колеги, що не пробвате да си пуснете климатиците в колите, може пък и да ви се "кротнат оборотите", естествено това води до едни други неудобства, но - пълно щастие няма ... Think a little, than try ...Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеАз за датчика пак да питам, намери ли го?
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеНай-вероятно няма и да го търся
Comment
-
Колегата spe4elist е продал дебитомери на половината форум. Евала ако не знае наистина къде е температурния сензорDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Този проблем го имах и аз с клатенето на оборотите. От няколко дни започна да изгасва и двигателя, много кофти. Първо си помислих че е от газовия инжекцион който ми монтираха преди 20 дни. Днес реших да си оправя проблема, като изчистя дроселовата клапа. Почистих я с обезмаслител -Изопропанол (има го в млад техник), като свалилих само гумения маркуч от входа на клапата и въздушния филтър. Имаше доста чернилка която изкарах. Използвах и помоща на познат(който минаваше в най-подходящия момент край нас), да натиска педала на газта за да се отвори клапата. Има и една подсечка върху която ляга клапата при отпуснат педал, изчистих я и нея хубаво. И това беше с ремонта, който излезе успешен, оборотите се оправиха! За сега успешно.
Alfa 156 TS 2.0
Comment
-
Първоначално публикувано от franki1 Покажи съобщениеТози проблем го имах и аз с клатенето на оборотите. От няколко дни започна да изгасва и двигателя, много кофти. Първо си помислих че е от газовия инжекцион който ми монтираха преди 20 дни. Днес реших да си оправя проблема, като изчистя дроселовата клапа. Почистих я с обезмаслител -Изопропанол (има го в млад техник), като свалилих само гумения маркуч от входа на клапата и въздушния филтър. Имаше доста чернилка която изкарах. Използвах и помоща на познат(който минаваше в най-подходящия момент край нас), да натиска педала на газта за да се отвори клапата. Има и една подсечка върху която ляга клапата при отпуснат педал, изчистих я и нея хубаво. И това беше с ремонта, който излезе успешен, оборотите се оправиха! За сега успешно.
Alfa 156 TS 2.0
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеВ понеделник пак ще почне да клати.Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеВ понеделник пак ще почне да клати.
Comment
-
Първоначално публикувано от franki1 Покажи съобщениеПонеделника вече мина, оборотите все още са стабилни!
Първоначално публикувано от mariyan_mva Покажи съобщениеОт както имам Алфа вече 5 месеца, проблема ми само един играят ми оборотите на празен ход от 400 до 1600 само в движение като освободя от скорост по някой пат и гасни,а като спра ги стабилизира на 840.Алфата е 156 1,8 98г смених, дебитомер,ламбда сонда,дросела е изчистен от нагар,карам я с 98 или 100 октановия бензин,но проблема не се решава ако някои има идея за нешто нека сподели. Ходил сам на диагностика моторчето на празен ход работи идея нямам.Last edited by Доко; d.m.y г., 19:26.
Comment
Comment